FORSIDEN
HVORFOR FAMILIETERAPI?
FAGLIG OG PERSONLIG VEILEDNING
 
BELIGGENHET OG LOKALER
OM FAMILIETERAPEUTEN
ARTIKLER
KONTAKT OG PRIS
HVA SKJER UNDER EN SAMTALE?

Jeg trenger ingen forhåndsinformasjon før dere kommer. Dere kan ha ulike opplevelser av hva som er problemet og vi starter med å høre på hva hver av dere har å si. Jeg vil stille spørsmål og hjelpe dere med å utdype forståelsen av situasjonen. Gjennom spørsmål og samtale arbeider vi oss så frem til et felles utgangspunkt for en bedre håndtering av situasjonen. Jeg presenterer gjerne idèer for dere om alternative handlingsmåter og vi blir enige om hva dere selv kan jobbe med hjemme.

For noen er èn enkelt samtale nok for å få et annet fokus og handle annerledes. Andre ganger kan det være nyttig med noen samtaler over tid.

Enkelte opplever at de ikke får med partneren til samtale. Da er det fullt mulig å komme alene. Gjennom samtale og refleksjon med en objektiv part, kan man selv få hjelp til å finne løsninger for håndtering av de vanskene som man sliter med.

En samtale varer i 1 ½ til 2 timer.


UTSAGN FRA KLIENTER

Her er et brev fra en kvinne som kom til tre samtaler alene:
Jeg ønsker på denne måten å takke deg for god veiledning og hjelp i forhold til mine vansker og utfordringer. Samlivet vårt er blitt helt endret, forholdet mellom min sønn og min samboer er bra, forholdet mellom meg og min sønn er blitt åpent og godt, og på jobben har jeg overlatt problemene til ledelsen. Helsa er nesten på plass også.

En annen sa etter noen parsamtaler:
Hos deg kommer alt opp og så faller bitene ned litt annerledes hver gang. Nå ser vi situasjonen på en annen måte og jeg tror vi kommer til å få en god sommer!

Håper også du får en fantastisk, fredfull og fin jul. Du har gjort MYE for oss. Vet at julen ikke hadde blitt noe koselig hvis vi ikke hadde begynt hos deg. Det skal du vite. Så TUSEN TAKK for all hjelpen til nå! Helt sikker på at vi ikke kunne funnet en bedre terapeut :-)

God jul og godt nytt år til deg også. Vi drar to uker til Karibien med ungene og skal bare nyte hverandre. Takket være deg er alt blitt mye bedre.

Ref vår time den 4. juni, så har vi – takket være deg – funnet ut at vi ikke trenger denne timen lenger. Vi er i et godt spor nå. Vi  har hatt stort utbytte av dine råd og veiledninger igjennom den vanskelige prosessen vi har være igjennom.
Vi takker deg for hjelpen så langt Kari. 
 
FAMILIETERAPEUT KARI HOLTER
Hoffsveien 92 0377 Oslo
Tlf : 93 46 13 31 | E-mail